翠豐臺

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

活動: 金雞賀歲喜迎春嘉年華

發表新主題   回覆主題    翠豐臺 首頁 -> 住客論壇
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
salvatore

發表發表於: 星期五 二月 11, 2005 5:53 pm    文章主題: 活動: 金雞賀歲喜迎春嘉年華 引言回覆

金雞賀歲喜迎春嘉年華

日期:2005年2月19日星期六(農曆年十一)
時間:下午三時至六時 (嘉年華會)
地點:會所網球場
嘉年華節目內容:
- 新春攤位遊戲
- 小食攤位
- 汽水/啤酒 競飲比賽
*攤位遊戲券將於2005年2月15日於大堂服務處或會所接待處派發,每單位最多可取遊戲券兩套。
*啤酒及汽水競飲比賽可於當日在網球場入口處報名,額滿即止。
*所有攤位遊戲卷及禮品,先到先得,派完即止。

Shocked YEAH~~
又有得玩囉~~~~
大家都來參加啦~~ Mr. Green
等我下星期返翠記攞門票先~~ Cool
salvatore

發表發表於: 星期二 二月 15, 2005 11:52 am    文章主題: 引言回覆

大家會唔會參加汽水/啤酒 競飲比賽呢?? Mr. Green
csadmin

發表發表於: 星期二 二月 15, 2005 3:46 pm    文章主題: 引言回覆

sal sal,smallmo,over ...... 您地一齊報名參加啤酒競酒啦,每杯16oz包保唔會飲到啤啤夫的 Laughing
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
salvatore

發表發表於: 星期二 二月 15, 2005 8:54 pm    文章主題: 引言回覆

但我想參加綠茶競飲比賽多d喎~ Mr. Green
(搗蛋ing~ Mr. Green )

係呢, 競飲比賽會唔分開咩男子組, 女子組, 青少年組, 中年組, 耆英組, 定係公開混合組傢~ Rolling Eyes
salvatore

發表發表於: 星期二 二月 15, 2005 11:31 pm    文章主題: 引言回覆

綠茶綠茶綠茶 Mr. Green

(催眠csadmin ing~ Laughing )
salvatore

發表發表於: 星期三 二月 16, 2005 9:12 am    文章主題: 引言回覆

OVER8989 寫到:
I NEED TO KEEP FAT Laughing

Shocked Keep fat Question Question Question
你就好啦, 可以食好多東西, 我太肥要Keep fit Crying or Very sad
salvatore

發表發表於: 星期三 二月 16, 2005 9:09 pm    文章主題: 引言回覆

csadmin你會唔會參加競飲比賽傢~ Mr. Green
salvatore

發表發表於: 星期四 二月 17, 2005 11:19 am    文章主題: 引言回覆

你又唔去參加~ Sad
我呀, 睇0下要唔要開OT先啦~ Crying or Very sad
開OT就咩都無得傾~ Crying or Very sad
So

發表發表於: 星期四 二月 17, 2005 5:42 pm    文章主題: 引言回覆

OVER8989 寫到:
引言回覆:
15:00到18:00.
你去where hotel飲呀?
I NEED TO KEEP FIT, BUT15:00 TO 18:00, I NEED TO ATTEND A SEMINAR(HK). FINALLY , 19:00 I NEED TO KEEP FAT(去飲)(KOWLOON)

KEEP FIT Shocked
諗住比了人情,留肚食返夠本就真 Twisted Evil Twisted Evil
回頂端
salvatore

發表發表於: 星期五 二月 18, 2005 1:15 pm    文章主題: 引言回覆

唉, 食得幾多呀~ Laughing
做gym都來到會所咯, 咪大家一齊去飲番杯囉~ Cool
smallmo同女友唔飲啤酒可以飲汽水喎~ Mr. Green

發表發表於: 星期六 二月 19, 2005 12:19 am    文章主題: 引言回覆

Smallom give me red pocket
Embarassed
回頂端
salvatore

發表發表於: 星期六 二月 19, 2005 10:29 pm    文章主題: 引言回覆

係呢,
大家最後有無去玩呢?? Mr. Green
sal sal同男友有到過現場,
氣氛不錯, d小朋友玩得好開心~~ Cool
我睇人玩都睇得好開心~ Mr. Green
但csadmin, 點解你唔搵多位同事幫你手呢? Rolling Eyes
我見你好落力喎~ Cool
你又要將d磁石片放落個池到搗亂, 又要睇參加者砌得0岩唔0岩, 又要做埋計時~ Shocked
條隊又大排長龍喎~
真係睇見你就辛苦囉~ Wink
下次唔夠人幫手既話可以叫我幫做義工喎~ Razz
csadmin

發表發表於: 星期日 二月 20, 2005 9:45 am    文章主題: 引言回覆

雖然昨天氣溫度稍為下降,但仍無損各位翠記大朋友、小朋友之雅興,撥冗參與「金雞賀歲喜迎春嘉年華」之新春活動。大家的全程投入,甚至有些更情緒高漲,見到這樣的情景,我們各單位人員當然更加比心機啦,嘻嘻!
期望日後再次舉辦嘉年華會等活動,讓大家聚首一堂。
最後,多謝Salvatore之提議,下次預埋您呢!(講笑)
Wink Laughing Laughing
回頂端
salvatore

發表發表於: 星期日 二月 20, 2005 10:09 pm    文章主題: 引言回覆

csadmin, 我係講真傢喎~~ Cool
若有時間既話幫0下手又有咩所謂呢~
反正我都會0黎玩~ Mr. Green

係呢, 大家當日有無參加呢? Cool
salvatore

發表發表於: 星期三 二月 23, 2005 3:43 pm    文章主題: 引言回覆

0下~~
其他朋友呢?? Shocked
無人去玩?? Sad
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    翠豐臺 首頁 -> 住客論壇 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票

各位尊貴的論壇盟友:

我們一直支持言論要自由,但在此懇請各位論壇盟友當您準備發表文章回覆文章前,請確保您所發表文章的內容是一件事實,而且內容並不會涉及下列任何一項︰

• 未得他人同意而公開他人之資料;
  • 揭露不能公開的機密檔案;
  • 含不雅或粗俗字詞或與之相近之字詞(包括諧音)的文章或連結;
  • 失實及沒有事實根據、謠言文章;
  • 過份誇張內容(包括對政策執行或運作的無理建議);
  • 含色情或恐嚇、種族或性別歧視的文章或連結;
  • 發起或煽動罵戰、人身攻擊或單打的文章;

此外,亦請各方好友細心留意避免因為用詞不慎而可能導致不必要的紛爭或引發訴訟而須承擔不必要之法律責任。

請愛護本網頁的討論板及維護我們論壇管理人免受不必要的困擾,衷心感謝您們的支持與幫忙!

翠豐論壇好朋友---csadmin / 客戶服務中心 啟